ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ στο ANEMOS

Κρατήσεις/Καταθέσεις/Πληρωμές

IΓια να εξασφαλίσετε την κράτησή σας στο Anemos Rooms & Apartments θα χρειαστεί τραπεζική κατάθεση.
Καταθέσει μπορεί να καταβληθεί και μέσω τραπεζικού εμβάσματος (παρακαλώ ρωτήστε για λεπτομέρειες), με πιστωτική κάρτα ή μπορεί και να προκαταβάλλετε.
Σε περίπτωση κατάθεσης, το υπόλοιπο της διαμονής σας, καταβάλλεται πριν από την αναχώρησή σας από το ξενοδοχείο. Είναι δυνατόν η πληρώμη για τη διαμονή σας στο Anemos να γίνει με μετρητά, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή με προ-πληρωμής.

Check-In & Check-Out

Check in: Σε περίπτωση κατάθεσης, το υπόλοιπο της διαμονής σας, καταβάλλεται πριν από την αναχώρησή σας από το ξενοδοχείο. Είναι δυνατόνη πληρώμη για τη διαμονή σας στο Anemos να γίνει με μετρητά, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή με προ-πληρωμής.
Check-out: 8:30 - 12:00 το μεσημέρι - Αν επιθυμείτε να φύγετε, νωρίτερα ενημερώστε μας μια ημέρα πριν.

Παιδιά

Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα στο Anemos.
Είναι δυνατόν για ένα παιδί μέχρι 2 χρονών να μείνει σε μία βρεφική κούνια δωρεάν. Σας παρακαλώ να μας ενημερώσετε για αυτό, πριν την άφιξή σας.

Ακυρώσεις & Αλλαγές

Ακυρώσεις και τροποποιήσεις που γίνονται έως και 7 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης δεν χρεώνονται.
Ακυρώσεις και τροποποιήσεις που γίνονται μέσα σε 7 ημέρες και μέχρι 24 ώρες από την ημερομηνία άφιξης, θα χρεωθείτε με 50% της συνολικής διαμονής.
Ακυρώσεις ή τροποποιήσεις εντός 24 ωρών από την ημερομηνία άφιξης, μη εμφάνιση ή επισκέπτες που αναχωρούν νωρίς θα χρεωθούν με το συνολικό κόστος της διαμονής.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ

ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ 6
ΝΑΥΠΛΙΟ 21100, ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛ. ΜΑΣ

27520 25801

ΤΟ ΦΑΞ ΜΑΣ

27520 25860

ΤΟ EMAIL ΜΑΣ

ESPA-PPEL-EU banner