ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΕ το ANEMOS

ESPA-PPEL-EU banner

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

Επικοινωνία με Anemos Δωμάτια & Διαμερίσματα Ναύπλιο

Επικοινωνήστε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, χρησιμοποιώντας την παραπάνω φόρμα, μέσω e-mail, τηλεφώνου ή φαξ, θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε από εσάς.
Even pop by and visit us, we would love to met you and show your our hotel. Αν πεσάσετε από το Ναύπλιο επισκεφθείτε μας, θα θέλαμε να σας συναντήσουμε και να σας δείξουμε το ξενοδοχείο μας.

Πως να φτάσετε στο Anemos Δωμάτια & Διαμερίσματα

Ελέγξτε το χάρτη της Google για να δείτε την ακριβή τοποθεσία μας για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας για να φτάσετε στο Ναύπλιο και στο Anemos. Για εκείνους που χρεισιμοποιού GPS,οι συντεταγμένες μας είναι 37.564382, 22.810076.

Ο τοπικός σταθμός λεωφορείων βρίσκεται μόλις λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από το Anemos, αν ταξιδεύετε με το λεωφορείο.
Ανατρέξτε στην ιστοσελίδα των τοπικων ΚΤΕΛ για δείτε τα δρομολόγια και τις τιμές.

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας υπάρχει μια υπηρεσία τρένου που πηγαίνει οπό την Κορίνθο ΤΡΑΙΝΟΣΕ όπου απο κει θα φτάσετε στο σταθμό των λεωφορείων Κορίνθου και στη συνέχεια θα πέρετε λεωφορείο ή ταξί για το Ναύπλιο. Θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας το κανονίσουμε για σας.

Αν θα θέλατε η μεταφορά σας κατά την άφιξη ή την αναχώρηση σας να γίνει με ταξί, τότε θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας το οργανώσουμε με έμπιστη τοπική εταιρεία.

Είμαστε επίσης σε θέση να οργανώσουμε ενοικίαση αυτοκινήτου. Εάν προτιμάτε να είστε πιο ανεξάρτητοι, να σας περιμένει στο κατάλυμά μας κατά την άφιξή σας ή στο αεροδρόμιο.

Οδηγίες για το αεροδρόμιο της Αθήνας με το αυτοκίνητο.

Από το αεροδρόμιο της Αθήνας θα πάρετε το δρόμο προς την Αττική Οδό και στη συνέχεια Ελευσίνα.
Συνεχίστε σε αυτήν την εθνική οδό, μέσω διόδίων θα ακολουθήσετε τις πινακίδες προς Τρίπολη. Πάρτε την έξοδο με την ένδειξη Νεμέα / Ναύπλιο / Άργος / Μυκήνες και ακολουθήστε τις πινακίδες για το Άργος και στη συνέχεια Μυκήνες / Ναύπλιο.
Φθάνοντας στο κέντρο του Ναυπλίου, υπάρχει ένα μικρός κυκλικός κόμβος, κατευθυνθείτε προς το κάστρο του Παλαμηδίου, που θα το δείτε πάνω από την πόλη. Μετά από λίγα μέτρα υπάρχει μια πινακίδα για την παραλία της Καραθώνας και το κάστρο του Παλαμηδίου. Ακολουθήστε αυτό το δρόμο της 25ης Μαρτίου κια περίπου 500 μέτρα κατά μήκος αυτού του δρόμου υπάρχει ένα σταυροδρόμι. Στρίψτε δεξιά και θα δείτε το κτίριο Άνεμος στα δεξιά σας.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ

Αχιλλέως Παράσχου 6
Ναύπλιο 21100, Ελλάδα

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛ. ΜΑΣ

27520 25801

ΤΟ ΦΑΞ ΜΑΣ

27520 25860

ΤΟ EMAIL ΜΑΣ